Badkamer en toilet verbouwingen

Je gaat vaak naar de badkamer. Je poetst je tanden, je doucht, je ontlast jezelf. Je bent er minstens een paar keer per dag. Het is een van de meest bezochte kamers in huis. Maar als je in een ouder huis woont, of je huis wordt ouder en is niet meer zo goed onderhouden als vroeger, kan je badkamer tekenen van slijtage vertonen. Misschien is de verf afgebladderd van de muren, of de tegel rond het bad moet opnieuw worden gevoegd, of zelfs maar een nieuwe laag verf zou gaan een lange manier om het te voelen als een nieuwe kamer helemaal.

Wij kunnen de verbouwing verzorgen van bijvoorbeeld de badkamer, maar ook het toilet. We kunnen je helpen bij het kiezen van verfkleuren voor de muren en al het voorbereidende werk doen of het volledig monteren van een nieuwe douche of wastafel. Ook kunnen eventuele tegelprojecten op ons genomen worden. We zorgen ervoor dat je badkamer of toiletruimte er weer als nieuw uitziet.

Of je nu hulp nodig hebt bij het verbouwen van een heel nieuw toilet of het installeren van een nieuwe kraan, wij staan voor je klaar. Het is de moeite waard deze taak aan ons over te laten. Onze werkervaring met zowel de materialen als de benodigde apparatuur zorgt ervoor dat we zorgvuldig en precies te werk gaan. Niet alleen zijn we vertrouwd met het gereedschap en de apparatuur, ook kunnen eventuele beschadigingen of kapotte delen in je ruimte meteen gerepareerd worden. Met de service van de stadstimmerman wordt je toilet of badkamer weer zo goed als nieuw.

Over ons

De Stadstimmerman in Delft is een Timmer en klusbedrijf dat alle klussen tot een goed einde brengt. Kwaliteit tegen een gunstige prijs. Geen moeilijke offertes met eventuele meerkosten en onduidelijke berekeningen.

Offerte aanvragen

Contact

Meer zekerheid krijgen over je opdracht en de hulp die je kan verwachten van de stadstimmerman? Neem gerust kosteloos en geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord en kijken samen naar de mogelijkheden voor je klus!

Contact opnemen

Overige diensten

Timmerwerk

Kozijnen renovatie

Verbouwing

Schilderwerk

Vloeren plaatsing / renovatie