Verbouwing

Is je woning toe aan een verbouwing? Wij verzorgen de renovatie of verbouwing van je huis, woning of bedrijf naar wens in overleg. Je kunt je wensen vervullen of je door ons en onze vakmensen laten adviseren. Wij denken graag met je mee van A tot Z. Neem contact op met onze verbouwingsspecialisten voor een totale renovatie van je woning en voor: badkamerverbouwing, toiletrenovatie, verbouwing van de keuken of een zolderverbouwing. Het moet ook voldoen aan de huidige energienormen.

Met onze expertise brengen wij onze kennis van materialen en stijlen in, en hebben oog voor wat het beste werkt in een bepaalde ruimte. Niet alleen dat, maar we hebben daarnaast een repertoire van trucs in onze mouwen om dingen gemakkelijker te maken voor alle betrokkenen. Het mooiste aan alles is dat we dit nog voor een voordelig laag en vast tarief voor je doen. We werken snel en efficiënt en doen er alles aan je project tot een goed einde te brengen.

Heeft je huis betere dagen gekend? Dan ben je niet de enige. Nederlanders kunnen wel wat hulp gebruiken. Wij renoveren je huis! We maken een overzicht en bouwen kwalitatieve, energiezuinige renovatieoplossingen. Totale renovatie, sloop en bouw behoort tot onze portefeuille. Ook voor badkamerrenovaties, toiletrenovaties en zolderverbouwingen kun je bij ons terecht.

De stadstimmerman kan je helpen met alles, maar dan ook echt alles. Wij maken de verbouwing van je huis een stuk makkelijker. Mocht je nog niet overtuigd zijn om onze hulp in te schakelen, kun je altijd op onze projectenpagina kijken, hier kun je zien wat we in het verleden al aan verbouwingen gedaan hebben of contact met ons opnemen. We proberen dan alle vragen die je hebt te beantwoorden.

Over ons

De Stadstimmerman in Delft is een Timmer en klusbedrijf dat alle klussen tot een goed einde brengt. Kwaliteit tegen een gunstige prijs. Geen moeilijke offertes met eventuele meerkosten en onduidelijke berekeningen.

Offerte aanvragen

Contact

Meer zekerheid krijgen over je opdracht en de hulp die je kan verwachten van de stadstimmerman? Neem gerust kosteloos en geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord en kijken samen naar de mogelijkheden voor je klus!

Contact opnemen

Overige diensten

Timmerwerk

Badkamer en toilet verbouwingen

Kozijnen renovatie

Schilderwerk

Vloeren plaatsing / renovatie