Kozijn renovatie

De stadstimmerman weet dat het plaatsen van een kozijn een enorm karwij kan zijn. Ook hierbij kunnen wij onze klanten helpen. Tijdens het renoveren van een kozijn vertellen we je precies welke materialen we gebruiken voor een reparatie en hoe we te werk gaan tijdens het renoveren. Zo weet je wat we doen en kunnen we eventuele vragen meteen beantwoorden.

Renovatie van kozijnen is een goede mogelijkheid als je geen nieuwe kozijnen wilt. Er zit echter wel een verschil in de werkwijze, zo kun je bij oud hout niet altijd zien in wat voor staat het werkelijk verkeert. Als we eenmaal bezig zijn met het meer gedetailleerde werk van het verwijderen van de spijkers en het afschaven van de randen kunnen we ontdekken dat veel hout eigenlijk verrot is. In zo’n geval is het vervangen ervan wellicht voordeliger. Je wordt ten alle tijden op de hoogte gehouden van de situatie.

Misschien vind je het gemakkelijker of voordeliger om het hele kozijn te vervangen in plaats van te proberen slechts een deel ervan te repareren. Er is dan keuze tussen veel soorten materiaal. De meeste houten kozijnen zijn gemaakt van dennen- of sparrenhout. Hoewel deze houtsoorten zeer stevig zijn en bestand tegen rotting, kunnen ze toch beschadigd raken door water, extreme kou en hitte, insecten en ongedierte. Ook kozijnen van metaal zijn veel voorkomend. Alle mogelijkheden die er zijn worden zorgvuldig en uitgebreid met je besproken, om zo samen met jou tot een juiste oplossing voor je situatie te komen.

Over ons

De Stadstimmerman in Delft is een Timmer en klusbedrijf dat alle klussen tot een goed einde brengt. Kwaliteit tegen een gunstige prijs. Geen moeilijke offertes met eventuele meerkosten en onduidelijke berekeningen.

Offerte aanvragen

Contact

Meer zekerheid krijgen over je opdracht en de hulp die je kan verwachten van de stadstimmerman? Neem gerust kosteloos en geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord en kijken samen naar de mogelijkheden voor je klus!

Contact opnemen

Overige diensten

Timmerwerk

Badkamer en toilet verbouwingen

Verbouwing

Schilderwerk

Vloeren plaatsing / renovatie