Vloeren en traprenovatie

De Stadstimmerman is specialist in het leggen van vloeren. Houten -, laminaat – of pvc vloeren; hij weet precies waarover hij het heeft! Goed advies en kwaliteitsproducten; alleen zo kun je een goede keuze maken voor je vloer. Veel keus en vakkundig advies; de Stadtimmerman neemt graag de tijd je de mogelijkheden uit te leggen en de verschillende materiaalkenmerken toe te lichten.

Een vloer leggen is een tijdrovend en precies klusje. Je kunt je vloer daarom vakkundig door onze professionals laten leggen. Ideaal als je niet veel tijd hebt of weinig ervaring hebt met het leggen van vloeren. Bovendien ben je er dan zeker van dat het goed gebeurt.

Het is jammer én kostbaar wanneer een houten vloer niet voldoet aan je verwachtingen als de vloer er eenmaal ligt. Daarom nemen wij graag het werk uit handen!

Maar wat als je al een fantastische vloer of trap heeft? Ook dan kunnen wij te hulp schieten. Ook bij vloeren en trappen begint na een aantal jaar schade zichtbaar te worden. Wij kunnen ervoor zorgen dat het er weer als gloednieuw bij ligt. Vloerrenovaties worden vaak gedaan bij vloeren die zwaar belast worden door bijvoorbeeld banken, kasten, tafels of bedden. We beginnen altijd met het saneren van de toplaag van de vloer. Vervolgens kijken we samen met de klant naar de ideale dikte van de nieuwe toplaag. Het grote voordeel van onze werkzaamheden is de sneldrogende apparatuur dat wordt gebruikt. Hierdoor kun je snel na onze komst weer genieten van een gloednieuwe gerenoveerde vloer die weer jaren mee kan.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben nodigen wij je bij De Stadstimmerman uit om contact met ons op te nemen. We zullen dan alle twijfels bij je wegnemen en antwoord geven op de vragen die je hebt.

Over ons

De Stadstimmerman in Delft is een Timmer en klusbedrijf dat alle klussen tot een goed einde brengt. Kwaliteit tegen een gunstige prijs. Geen moeilijke offertes met eventuele meerkosten en onduidelijke berekeningen.

Offerte aanvragen

Contact

Meer zekerheid krijgen over je opdracht en de hulp die je kan verwachten van de stadstimmerman? Neem gerust kosteloos en geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord en kijken samen naar de mogelijkheden voor je klus!

Contact opnemen

Overige diensten

Timmerwerk

Badkamer en toilet verbouwingen

Kozijnen renovatie

Verbouwing

Schilderwerk