De Stads Timmerman
4.6
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Eliza Krul
Eliza Krul
11:24 21 Dec 20
Jordy heeft onze badkamer compleet vernieuwd en wat een resultaat! We hebben echt een droom badkamer. Hij was 3 weken bezig en nam al onze zorgen uit handen. Waar nodig haakte hij extra specialisten aan (zonder extra kosten, dit was berekend in de prijs), hij liet alles elke dag netjes achter en dacht goed mee over mogelijkheden en beperkingen van bepaalde wensen. Een professional met duidelijke ervaring, komt zijn afspraken na en is ook een prettig persoon om in huis te hebben. Sterk aanbevolen!
Ursula Cocheret de la Morinière
Ursula Cocheret de la Morinière
07:11 03 Oct 19
Heeft een compleet nieuw kozijn in mijn slaapkamer geplaatst, wat niet eenvoudig was. Jordy denkt mee, geeft goed advies, is vriendelijk en werkt netjes. Stond direct op de stoep toen een raampje leek te lekken (wat gelukkig niet zo was). Heb zojuist een offerte voor de verbouwing van mijn badkamer ontvangen. :)
Mariska Brandenburg
Mariska Brandenburg
19:19 07 Apr 19
Jordy heeft bij ons op 4 slaapkamers vensterbanken geplaatst. Deze zijn strak geplaatst en netjes opgeleverd. Jordy werkt schoon en ruimt zijn rommel op. De factuur was reeel in vergelijking met het geleverde werk. Zeker een aanrader!
Ferienpark Tipps
Ferienpark Tipps
20:41 07 Jun 18
De stadstimmerman heeft bij ons 3 boeiborden vervangen en bij onze bovenste etage flinke houtrout grondig aangepakt. Ik vond de offerte heel realistisch, en was blij verrast dat ze hardhout gebruikten wat precies op maat gemaakt is zodat alles perfect past. Meerwerk is netjes aangegeven en naar volle tevredenheid afgerekend. Na aantal mindere ervaringen met schilders en een aannemer die niet erg secuur werkten ben ik heel blij de ¨stadstimmerman van Delft¨ gevonden te hebben. Kennis van zaken en goed gereedschap. Tot slot ook heel plezierig contact. Ik kan Jordy van harte aanbevelen en zal voor toekomstig kluswerk zeker weer een beroep op hem doen.
Joran
Joran
19:39 19 Apr 17
Jordy werkt netjes en secuur. De vloer en keuken zijn perfect gelegd en geplaatst. Hij kwam een aantal uitdagingen( lees problemen) tegen die hij creatief en vakkundig heeft opgelost. Komt zijn afspraken na en belt altijd terug. Hij houd je op de hoogte van de vordering tijdens de klus.Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Schrijf een review