Timmerwerk

Wat kan de stadstimmerman voor jou doen? De stadstimmerman is een kundig timmer en klus bedrijf die gespecialiseerd is in het bouwen en repareren van constructies, meestal van hout. We beschikken onder andere over de juiste vaardigheden, zoals het installeren en repareren van ramen, muren en deuren, het afwerken van de binnen- en buitenkant van gebouwen en kasten, trappen, vloeren en spanten.

Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie of een totale verbouwing, wij kunnen helpen bij elke klus waarbij hout een rol speelt. We kennen de ins en outs van de bouw, daarom zijn we zo goed in het helpen bij renovaties en reparaties. Zelfs als onze taak niet timmeren is, zijn wij bekwaam genoeg om kleine klusjes aan te pakken zoals het repareren van wiebelende stoelen en het vervangen van kastdeuren. Ook als je een heel huis hebt dat geschilderd moet worden, kunnen wij degene zijn die dat doet. Wij hebben de kennis en weten goed hoe we met verf moet werken, zodat wij je muren en sierlijsten naadloos kunnen afwerken.

Wij kunnen een bestaand meubelstuk repareren of een nieuw meubelstuk voor je installeren. We kunnen trappen bouwen die aan jouw behoeften voldoen, inclusief toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen zoals een zolder of dak. Als je extra opslagruimte nodig hebt in een kamer waar geen kastruimte is, kunnen we je ook daarmee helpen.

Ons werk gaat niet altijd over dingen bouwen. We kunnen alles van eenvoudige timmerklussen zoals het ophangen van planken tot complexe taken zoals verwarming en loodgieterswerk. Als je probeert uit te vinden wat een vakman in huis kan doen, denk dan aan alle dingen die in jouw huis gedaan moeten worden die niet strikt verband houden met de bouw of verbouwing ervan. Ben je op zoek naar een vakman om wat reparaties uit te voeren? Wij kunnen je helpen! Is je wastafel lek of voelt je keuken claustrofobisch door het kleine vloeroppervlak? Wij kunnen je daarmee helpen! Het punt is dat er genoeg huishoudelijke klussen zijn waarbij je niet iets nieuws bouwt, maar die net zo goed deel uitmaken van het vak.

Over ons

De Stadstimmerman in Delft is een Timmer en klusbedrijf dat alle klussen tot een goed einde brengt. Kwaliteit tegen een gunstige prijs. Geen moeilijke offertes met eventuele meerkosten en onduidelijke berekeningen.

Offerte aanvragen

Contact

Meer zekerheid krijgen over je opdracht en de hulp die je kan verwachten van de stadstimmerman? Neem gerust kosteloos en geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord en kijken samen naar de mogelijkheden voor je klus!

Contact opnemen

Overige diensten

Badkamer en toilet verbouwingen

Kozijnen renovatie

Verbouwing

Schilderwerk

Vloeren plaatsing / renovatie