Stads Timmerman: betrouwbaar klusbedrijf!

De Stadstimmerman in Delft is een Timmer en klusbedrijf dat alle klussen tot een goed einde brengt. Kwaliteit tegen een gunstige prijs. Geen moeilijke offertes met eventuele meerkosten en onduidelijke berekeningen. Voor elke klus in de regio Delft, groot of klein, kun je terecht bij de Stadstimmerman.

Een klus heeft een begin en een einde en heeft dus ook een vaste, duidelijke prijs die je vooraf zult weten. Alles is bespreekbaar en wij maken de klus op maat waarbij je als klant, na afronding, hélémaal tevreden kunt zijn. De Stadstimmerman vindt het belangrijk dat je krijgt wat je graag wilt tegen de prijs die vooraf is afgesproken. Ongeacht de grootte of duur van de klus!

Offerte aanvragen

De Stadstimmerman geeft advies

De Stads timmerman geeft een duidelijk en eerlijk advies over de klus. Dat kan alleen als er consequent en duidelijk gecommuniceerd wordt. Vóórdat we aan de klus beginnen, maar ook tijdens het werk om je te blijven informeren over de voortgang of om met je te overleggen. Alleen zo kunnen we flexibel en oplossingsgericht werken waarbij je als klant volledig ontzorgd wordt. Geen klus- of verbouwingsstress; de Stadstimmerman werkt gestructureerd en rondt de klus tijdig en in goed overleg af.

De Stadstimmerman: vakkundig, betrouwbaar en kwaliteitswerk.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten

De Stadstimmerman is een veelzijdig klusbedrijf in Delft. Ongeveer alle denkbare klussen in je huis kun je aan hem overlaten. Met een gerust hart, want afgezien van lekker vlot werk, vindt de Stadstimmerman het belangrijk netjes en structureel te werken. Met een minimale overlast voor jou en je medebewoners. Je huis netjes achterlaten hoort ook bij de klus van de timmerman; hij ruimt de rommel op en laat de werkplek veegschoon achter.

Alle klussen voor de Stadstimmerman, we zijn gespecialiseerd in:

  • Alle soorten Timmerwerk
  • Het maken, plaatsen, stellen van deuren en kozijnen
  • Kleine kluswerkzaamheden
  • Badkamer -, toilet -en keukenrenovatie
  • Levering en plaatsen van houten vloeren, Laminaat vloeren en PVC vloeren
  • Onderhoud en renovatie houten vloeren, schuren
  • Alle voorkomende schilderwerk
  • Plaatsing en renovatie zon- en/of insectenwering

Mocht uw gewenste dienst hierboven niet vermeld staan, staan wij open om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Contact opnemen