Schilderwerk

Als je huis toe is aan een frisse verflaag, overweeg je misschien om het werk zelf te doen. Maar voordat je dat doet, wil je misschien onze hulp inschakelen. Als het schilderwerk veel werk vereist, zoals plamuren en schuren, wil je onze professionele hulp en expertise inhuren om ervoor te zorgen dat je muren structureel gezond zijn voordat je een nieuwe verflaag aanbrengt.

Zelfs als je niet van plan bent het plafond of de muren meteen te schilderen, kun je beter nu onze hulp inhuren dan wachten tot je het later nodig hebt – vooral als je budget beperkt is en je niet te veel wilt uitgeven. Wij rekenen eerlijke vaste tarieven en je weet van tevoren wat het zal gaan kosten. Onze diensten worden met perfectie uitgevoerd met een strevend oog naar perfectie.

Als je niet de tijd of expertise hebt om alle aspecten van het schilderwerk te beheren, kunnen wij je daarbij helpen . Wij kunnen helpen van voorbereiding tot oplevering met het schilderen van je woning of kantoor. We verzorgen de voorbereidingen en doen ook de benodigde nazorg. Je kunt onze hulp gebruiken als je een hele nieuwe kleur wilt, maar ook als de oude kleur in de loop van de jaren is verminderd. We denken met je mee over de kleur en zorgen voor alle benodigde gereedschappen. De Stadstimmerman gaat pas weg als de klant 100% tevreden is.

In plaats van verf, is het voor ons ook geen probleem om het werk van behangen van je over te nemen. Ook hierbij denken we met je mee en gaan we voor het uiterste. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben nodigen wij je bij De Stadstimmerman uit om contact met ons op te nemen. We zullen dan alle twijfels bij je wegnemen en antwoord geven op de vragen die je hebt.

Over ons

De Stadstimmerman in Delft is een Timmer en klusbedrijf dat alle klussen tot een goed einde brengt. Kwaliteit tegen een gunstige prijs. Geen moeilijke offertes met eventuele meerkosten en onduidelijke berekeningen.

Offerte aanvragen

Contact

Meer zekerheid krijgen over je opdracht en de hulp die je kan verwachten van de stadstimmerman? Neem gerust kosteloos en geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord en kijken samen naar de mogelijkheden voor je klus!

Contact opnemen

Overige diensten

Timmerwerk

Badkamer en toilet verbouwingen

Kozijnen renovatie

Verbouwing

Vloeren plaatsing / renovatie